Lapset lähti kouluun, puurolautaset on koneessa ja käsityökopasta kurkistelee tämän syksyn myssyurakka.Violetinkirjava Wurm on lauantaina 12 v synttäreitään viettävälle  vanhan blogin Pikkumatamille.  Voi miten kauan siitä on kun yritin käsityömessuilla  vahtia vilkasta tyttöä ja myydäkin jotain. Rattaissahan  hän oli eka messuillaan v. 2001. Messuilla käymme nykyisin vain asiakkaina ja tytölle kyllä tarttui tarve omista langoista ja askartelumateriaalista, Tekemisen meinikiäkin on.

Tuo myssy, joka värit tyttö valitsi, innosti minut  tähän uuteen alkuun. Ensin ajattelin  päivitellä käsitöitä Ravelryssä, mutta se oli liian vaikean tuntuista, sitten loin jo blogin bloggeriin, mutta en keksinyt  sitä kuvien siirtoa heti, joten tässä nyt uusi blogin alku, vanhan Angorinan  jatkoa.

Minähän en ole valokuvaaja enkä kirjailija, taide-elämyksiä en siis lupaa, kuvat on mitä on ja kirjoitus- ym virheitä löytyy,  mutta niin moni on kaivannut jatkoa blogilleni, jossa siis kerron edelleen elämästä ja käsitöistä, arjesta ja sen pienistä iloista.

Mukavaa syyspäivää


katariina